Lapisan Kedua Selepas Lapisan Asas

Ad Blocker Dikesan

Laman web kami dimungkinkan dengan memaparkan iklan dalam talian kepada pelawat kami. Sila pertimbangkan untuk menyokong kami dengan menyahaktifkan Ad Blocker anda.

Lapisan Kedua Selepas Lapisan Asas

Tajuk artikel ini, bunyinya mungkin terlalu umum bagi pembaca yang hanya suka membaca tajuk sesuatu artikel. Kurang menangkap perhatian pembaca untuk mengetahui lebih maklumat dalamnya.

Tapi masej utama yang perlu diambil dari artikel hari ini ialah mengambil artikel sebelum ini sebagai rujukan untuk menghasilkan artikel yang baru.

Untuk kita menulis sesuatu yang lebih mendalam dari artikel yang sebelumnya. Sebagai contoh, Jika sebelum ini kita hanya menghuraikan tentang NAMA, hari ini kita menghuraikankan tentang HOBI. Lebih mendalam bukan?

Jika anda adalah seorang blogger, menghasilkan isi kandungan seperti ini sangat membantu pembaca anda menjadi semakin hari semakin baik dalam apa sahaja yang mereka lakukan.

Tapi, bagi saya sendiri, hari inilah, hari rasmi saya memulakan lapisan kedua untuk artikel-artikel di blog ini. Lihat dan belajar bagaimana saya membuat lapisan kedua untuk setiap artikel di blog saya ini.