Facebook Membantu Saya Berjaya di Internet Secara Global

Ad Blocker Dikesan

Laman web kami dimungkinkan dengan memaparkan iklan dalam talian kepada pelawat kami. Sila pertimbangkan untuk menyokong kami dengan menyahaktifkan Ad Blocker anda.

Facebook membantu saya berjaya di internet secara Global. Itulah yang saya yakini kerana ada ramai orang yang menggunakan website ini. Bukan saya saja yang mempunyai keyakinan seperti ini, Neil Patel turut berpandangan yang sama, buktinya dia telah menulis 20 Secrets to Boost Your Facebook Organic Reach.

facebook

Apa itu Facebook?

Facebook adalah Website yang membolehkan kita berhubung dengan siapa saja di Internet.

Apakah Kebaikan Website ini?

Kebaikan Website ini adalah seperti berikut;

  1. Membantu berhubungan dengan orang yang mempunyai minat sama
  2. Membantu Mengembangkan perniagaan ke tahap Global
  3. Membantu Pemain Video Game menjana pendapatan.

Bagaimana Mengukur Kejayaan di Website ini?

Semakin tinggi kuantiti like, komen dan pengikut page anda maka semakin berjayalah anda di website ini. Yang seronoknya, anda boleh menetapkan matlamat nombor tertentu untuk mendapatkan reach yang ramai. Contohnya seperti saya, saya kini memasang matlamat untuk mendapatkan 1000 like untuk page saya di website ini.

Kesimpulan

Gunakanlah website ini untuk mengembangkan perniagaan anda ke tahap Global. Tumpukan tumpuan anda pada nombor kualiti yang anda berikan kepada pengikut-pengikut anda di Facebook.

Maklumat yang terdapat disini mungkin tepat dan mungkin juga tidak tepat kerana saya hanya menulis berdasarkan apa yang saya lihat dan baca di Google. Sekiranya anda ingin menggunakan maklumat ini untuk urusan rasmi ada baiknya anda membuat kajian sendiri terlebih dahulu. Saya tidak bertanggungjawab atas kesilapan atau kerugian yang disebabkan oleh Maklumat ini.

Baca juga Trafik dan Konten Blog Bulan Jun Bagi SantroSondy.com