Corvette Blogger Hanya Tentang Kereta Dua Pintu

Ad Blocker Dikesan

Laman web kami dimungkinkan dengan memaparkan iklan dalam talian kepada pelawat kami. Sila pertimbangkan untuk menyokong kami dengan menyahaktifkan Ad Blocker anda.

Hari ini saya melawat Corvette Blogger. Saya melawat disini kerana ramai pengguna Google mencari kata kunci ini. Oleh kerana, saya suka belajar tentang blogger, maka saya pun mencari tahu sedikit maklumat tentang blog ini. Selepas itu, saya tahulah 2 hal yang menarik tentang blog ini.

1. Setianya Pengusaha Corvette Blogger

Yang pertama, blog ini diusahakan oleh Keith Cornett sejak 15 tahun lalu. Sekarang, blog ini dianggarkan bernilai $19,701. Apa yang menarik bagi saya ialah pengusahanya yang setia dan konsisten sehingga dia dapat memiliki blog yang nilainya mencapai 5 angka. Selain itu, Saya mengagumi pengusaha blog ini kerana kemampuannya untuk menerbitkan banyak konten tentang satu topik iaitu Corvette.

corvette blogger

2. Topik Kereta Dua Pintu

Kedua, kebanyakkan konten yang dikongsikan dalam blog ini adalah tentang kereta sport. Saya tulis “kereta dua pintu” kerana kereta sport mempunyai dua pintu untuk dua penumpang. Blog ini dapat menambah pengetahuan kita tentang berita, pasaran, urusan jual beli, perlumbaan, video, gambar dan gaya hidup dengan Corvette seperti gambar diatas.

Kesimpulan

Saya senang untuk mengakui blog ini adalah blog niche kerana ia menerbitkan konten dari satu topik khusus sahaja. Bagi rakan-rakan blogger yang kekurangan idea tentang cara mengusahakan niche blog, bolehlah melawat Corvette Blogger untuk melihat bagaimana Keith Cornett menerbitkan konten blognya ini.