Beauty Blogger Vs Normal Girl Dalam Menghadapi 11 Keadaan

Ad Blocker Dikesan

Laman web kami dimungkinkan dengan memaparkan iklan dalam talian kepada pelawat kami. Sila pertimbangkan untuk menyokong kami dengan menyahaktifkan Ad Blocker anda.

Hi Guys, selamat datang ke Beauty Blogger vs Normal Girl. Hari ini saya mahu tulis tentang video di bawah ini. Saya tertarik dengan video ini kerana ia berkaitan dengan Blogger. Tapi sebelum itu, mari kita tengok dulu video ini.

Beauty Blogger Vs Normal Girl

Selepas menonton video ini. Saya dapat melihat 3 perkara yang menarik yang perlu dingati oleh setiap Blogger kecantikan. Yang pertama ialah kongsikan pengetahuan yang perlu sahaja, jika terlebih, pembaca akan lari. Kedua, hargai peminat yang menyukai kerja anda. Terus lakukan yang terbaik untuk mereka sehingga pembenci-pembenci bertukar menjadi peminat anda. Ketiga, sentiasa jaga penampilan supaya kita dapat menarik perhatian pelanggan.

beauty blogger vs normal girl

Disudut yang lain pula, saya pernah kecewa kerana saya tidak menemui blog Shruti seperti di URL gambar atas ini. Saya berusaha mencari-cari tapi tidak menemuinya. Dan bila saya mengklik link di atas ini, saya dibawa ke Spiceupmedia.com. Setelah lama berfikir, akhirnya saya faham yang website Shruti bukanlah seperti yang ada di URL dalam gambar atas ini tapi di website Spiceupmedia.com kerana adanya gambar Shruti di dalam.

website shruti anand

Video Beauty Blogger Vs Normal Girl ini dimuat naik oleh Shruti yang memperlihatkan perbezaan Wanita biasa dan Beauty Blogger. Perbezaan itu ditunjukkan melalui 11 keadaan ini.

 1. Berjalan Pagi ( 0:37)
 2. Bersiap Sedia (0:55)
 3. Ais Krim (1:10)
 4. Rutin Pagi (1:31)
 5. Life Hacks (2:01)
 6. DIY (2:19)
 7. Alis Mata  (2:40)
 8. Uban (3:04)
 9. Membeli Barang Runcit (3:26)
 10. Perbualan (4:12)
 11. Pembenci (4:29)

Mungkin ada yang tertanya-tanya apa nombor-nombor yang ada diatas ini. Nombor-nombor ini ditulis bertujuan untuk jalan pintas ketika anda melihat video yang saya telah embed di artikel ini. Jadi dapatlah anda memuaskan rasa ingin tahu anda dengan cepat di blog ini.

Sebenarnya, idea saya untuk video ini sudah habis. Tapi disebabkan saya ingin memenuhi syarat SEO iaitu 300 patah perkataan. Saya teruskan menulis hingga mencapai 300 patah perkataan.

Baiklah, saya telah mencapai matlamat saya. Dengan ini, saya mengakhiri perkongsian hari ini dengan ucapan terima kasih. Sehingga kita berjumpa lagi pada hari esok. Terima kasih.

Baca juga Tutorial Mudah Membuat Blog dengan Blogger