Tentang Misi Santro Sondy kepada Pemuda Pemudi

Ad Blocker Dikesan

Laman web kami dimungkinkan dengan memaparkan iklan dalam talian kepada pelawat kami. Sila pertimbangkan untuk menyokong kami dengan menyahaktifkan Ad Blocker anda.

(Ini adalah halaman “about” saya yang lama (about ver 1)

Anda ingin menjadi blogger…

apa hobi andaBercita-cita menjana pendapatan bulanan yang tinggi, berkerja dari rumah dengan gaya pakaian sendiri, dapat meluangkan masa dengan keluarga dan melakukan perkara yang digemari setiap hari.

Jika inilah masa depan yang anda inginkan, maka hari ini adalah masa terbaik untuk mengambil langkah pertama. Anda tidak perlu jadi pakar untuk bermula, anda hanya perlu ada Cita-cita.

Anda mempunyai Hobi…

anda mempunyai hobtIngin berkongsi, tapi anda tersekat bila sampai pada bab mengembangkan penonton, mempromosikan konten, dan membuat jualan dari blog anda. Saya disini gembira dapat membantu anda mencari orang yang pakar dalam melakukan bab ini.

Saya akan belajar dari pakar dan mengongsikannya dalam blog ini supaya anda boleh belajar kemahiran tersebut untuk membuat jualan yang konsisten melalui blog anda sendiri.

Saya Santro Sondy…

about santro sondyHari ini, disamping bekerja sebagai Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi), saya masih mengejar cita-cita saya untuk menjadi usahawan internet sejak tahun 2012.

Saya mempunyai satu misi iaitu mengajar pemuda-pemudi untuk mengejar cita-cita mereka melalui persembahan dan dokumentasi prestasi di blog.